Tiden nærmer sig - om otte dage står jeg i Kastrup lufthavn med tasken pakket og hjertet fuld af håbefulde forventninger, og er klar til at rejse afsted til Honduras sammen med syv andre, mindst lige så håbefulde volontører. De sidste tre dage har vi alle otte sammen med fire andre volontører, som skal til henholdsvis Bangladesh og Filippinerne, befundet os på Diakonhøjskolen i Aarhus, hvor vi har brugt tiden på at forberede os på vores rejse. Tiden er gået med alt fra undervisning i den altoverskyggende fattigdomsproblematik til lavpraktiske pædagogiske redskaber og konflikthåndtering, samt alle de praktiske forberedelser, som et halvt års volontørrejse kræver. Dagen slutter vi af med en lille afslutningsceremoni, hvor familie og venner kan komme og få et lille indblik i, hvad der venter os som volontører.
Nu er der kun tilbage at få de sidste praktiske ting på plads og så ellers at få sagt ordentligt farvel, før jeg drager ud på et lille eventyr til en fremmed del af verden.     
Alex Wallin
1/25/2013 04:08:59 pm

God tur Samuel
Vær den dråbe der betyder en forskel ..
Knus

Reply



Leave a Reply.

    Author

    Samuel Frimand-Meier er mit  navn. Jeg er en ung fyr på 20, og jeg har besluttet mig for at tage til Honduras for at arbjede på et børnehjem lidt uden for hovedstaden, Tegucigalpa.